Uudenmaan maaseutuopisto
Varsinais-Suomen
maaseutuoppilaitos
Yrkeshögskolan Sydväst
hoito
kaato

koulutus
myynti - shop
back
images/puh_bild.png

 

 


koulutus

Koulutus on hyvin monimuotoista. Voimme räätälöidä eripituisia kursseja kunkin tarpeita vastaaviksi. Olemme pitäneet pitkiä puunhoito- ja kaatokursseja eri oppilaitoksissa myös ruotsinkielellä. Asiakkainamme ovat eniten puutarha- ja metsäalan oppilaitokset sekä kuntien ja seurakuntien puistotoimet. Opetamme myös puiden kuntotutkimusta ja näin ollen ymmärtämään puiden elämää.

Koulutettavana voi olla yksi henkilö, joka on ostanut välineet puiden kaatoon paloina puukiipeilytekniikalla. Välineistömme on huippunykyaikaista ja monipuolista.

Hyvin tavallinen tilanne nykyään on se, että vuosikausia tolppakenkiä paloina kaadoissa käyttänyt metsuri on päässyt käyttämään meidän nykyaikaisia välineitämme ja haluaa heti hankkia itselleen samanlaiset. Kannattaa kouluttautua käyttämään nykyaikaisia puunhoidon ja kaadon välineitä ja uusinta tekniikkaa. Tämä helpottaa elämää kun osaa ne pikku niksit joka vaiheessa. Ennenkaikkea varmuus, turvallisuus ja tehokkuus tässä vaativassa työssä lisääntyy suuresti.


Arboristien koulutus on monipuolista.

 

 

 

 

 

 
images/footer.png